Uw kapsalon in Vlijmen!

Direct een afspraak maken? Bel nu 073 760 13 30

Kapsalon, kapper Vlijmen | Kimmes Hairfashion

Bruidskapsel

Op de grote dag wil je dat je haar perfect zit, je bruidskapsel moet goed passen bij je jurk en vooral bij wie je bent. Om te bepalen wat dat voor jou betekend zijn een aantal zaken belangrijk.

Kapsel keuze

Het is belangrijk om te bedenken hoe jouw ideale kapsel er uitziet. Er is een heel scala aan mogelijkheden, waarbij goed advies erg belangrijk is. Wat past bij je jurk, bij jou als persoon maar ook bij de vorm van je gezicht. Zo kun je kiezen voor los haar mooi geföhnd, geheel of half opgestoken haar, met losse plukken, alles vast, netjes of juist speels. Ook als je een sluier, tiara of hoed draagt kun je nog alle kanten op

Bruidskapsels

Door vast foto's van bruidskapsels te bekijken kun je een indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Laat je niet te veel leiden door wat je bij een ander ziet, een combinatie van verschillende kapsels kan ik uiteraard ook maken. Zo kan ik altijd een kapsel creëren in de stijl die jij mooi vind. Ik heb ook diverse voorbeelden van kapsels in de salon. Er is vaak veel meer mogelijk dan je zelf denkt!

Intakegesprek

Wat je zelf ook in gedachten hebt, je kunt me altijd bellen of een afspraak maken voor een intake. Dan kunnen we rustig kennismaken en je wensen bespreken. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend en kan al ver voor de grote dag plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je je haar nog wil laten groeien of zelfs een kleurtje toe wil passen. Zo werken we samen naar het perfecte geheel toe.

Proefkapsel

Om samen te bepalen hoe je bruidskapsel er uiteindelijk uit komt te zien maak ik altijd een (of meerdere) proefkapsels. Zo krijg je een perfect beeld van de mogelijkheden. Tip: plan een pasdag voor je jurk op dezelfde dag als je proefkapsel. Zo krijg je een goed beeld van het totale plaatje.

Dagplanning

De grote dag moet natuurlijk vlekkeloos verlopen. Het is daarom prettig om samen een juiste planning af te spreken. Zo reserveer ik ruim de tijd om je kapsel op je huwelijksdag te verzorgen. Dit kan uiteraard in de salon, maar ook thuis of op locatie is dit geen enkel probleem. Voor het verzorgen van bruidskapsels hoef je geen rekening te houden met de openingstijden van mijn salon. Dit is in goed overleg altijd anders te plannen.

De dag zelf

Een bruidskapsel moet natuurlijk de hele dag goed in model en stevig zitten. Je moet je er volkomen zeker bij voelen, zelfs tot in de late uurtjes. Dit is iets wat voor mij vanzelfsprekend is. Ook je daggasten willen op jullie grote dag wellicht een speciaal feestkapsel. Het is geen probleem ook voor bijvoorbeeld de getuigen, je (schoon)familie of zelfs de bruidengom het perfecte kapsel te verzorgen.

Bruidskapsel Vlijmen

Hopelijk heb ik je met bovenstaande informatie vast wat op weg kunnen helpen. De prijsopgave van een bruidskapsel kan ik je op aanvraag doen. Een bruidskapsel is altijd maatwerk, zo zorg ik ervoor dat het perfect is op de belangrijkste dag van jullie leven!

Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak bij Kimmes Hairfashion Vlijmen.

Copyright © 2013-2016 Kimmes Hairfashion.Alle rechten voorbehouden.

Achterstraat 88 te Vlijmen